Apartmány Na Zlaté stezce * * *, Stožec - České Žleby

Adresa: Stožec - České Žleby, České Žleby 29, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 940m
Kapacita: 35 osob, 10 pokojů
5 x 4L pokoj, 5 x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ve vyšším standardu zrekonstruovaná původní usedlost v horské vesničce České Žleby, která se nachází pod Žlebským vrchem (1.080 m) v jižní části Šumavy jen asi 3 km od hranic s Německem. České Žleby jsou nejvýše položenou osadou jižní části Šumavy (940 m) a nabízejí mnoho krásných výhledů do okolí.

Objekt apartmánového domu je situován na vlastním pozemku (cca 1.000m2) v klidné části obce České Žleby v nadmořské výšce cca 940 m a nabízí překrásný panoramatický výhled na Šumavu. Objekt je vhodný jak pro klidnou rodinnou rekreaci, tak i pro skupinové pobyty.

Objekt apartmánového domu nabízí hostům možnost ubytování ve čtyřech zcela samostatných apartmánech.
Apartmán A - 2 ložnice (= 2 x 4 lůžka) - 1.NP
Apartmán B - 3 ložnice (= 2 x 3 lůžka + 1 x 4 lůžka) - 1.NP
Apartmán C - 2 ložnice (= 2 x 3 lůžka) - podkroví
Apartmán D - 3 ložnice (= 2 x 4 lůžka + 1 x 3 lůžka) - podkroví
Každý apartmán je možné pronajímat i po jednotlivých pokojích (ložnicích). Celkem je tedy hostům k dispozici deset pokojů (ložnic) - (5 x 3 lůžka + 5 x 4 lůžka). Všechny pokoje (ložnice) jsou stylově zařízeny. Každý pokoj (ložnice) je vybaven jedním dvoulůžkem a jedním (třílůžkový pokoj) nebo dvěma (čtyřlůžkový pokoj) samostatnými lůžky. Každý pokoj (ložnice) disponuje vlastním sociálním zařízením se sprchou a WC. Součástí každého pokoje (ložnice) je i TV s možností satelitního příjmu a přípojka internetu. V každém z apartmánů je hostům k dispozici plně vybavená kuchyňka umožňující přípravu jídel.
V případě zájmu hostů je možné zajistit i stravování ve stylové restauraci v přízemí objektu. Celková kapacita objektu je 35 lůžek. Objekt je vhodný jak pro klidnou rodinnou rekreaci, tak i pro skupinové pobyty.

Teplá voda ve všech apartmánech je samozřejmostí. K apartmánům přísluší v přízemí objektu prostor pro úschovu kol neb lyží. Za domem je hostům k dispozici venkovní posezení ve stínu vzrostlých stromů.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.prima-apartmany.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
300 Kč / osobu / den

Objekt apartmánového domu je možno pronajímat po jednotlivých pokojích i po celých apartmánech. V hlavní sezóně (sezona A + B) upřednostňujeme týdenní pobyty s nástupním dnem vždy v sobotu odpoledne. V hlavní sezóně (sezona A + B) je cena 350,- Kč / lůžko / noc, při obsazení celého apartmánu (min. 6 lůžek) je cena 300,- Kč / lůžko / noc.
V období mimo hlavní sezónu je cena 300,-Kč / lůžko / noc. Jsou možné i kratší pobyty než týdenní.
Sezona A : léto
Sezona B : zima

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyň je součástí každého apartmánu.
Soc. zařízení
Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením se sprchou a WC.
Topení
Objekt apartmánového domu je vytápěn centrálním kotlem s proškolenou obsluhou.

Součástí každého pokoje (ložnice) je i TV s možností satelitního příjmu a přípojka internetu.

Okolí a výlety

Vaše dovolená na Šumavě v oblasti Trojmezí Vám dává jedinečnou příležitost, podniknout krátké výlety do tří zemí - Čech, Německa a Rakouska. Můžete se vydat za cíly „hned za rohem“ jako jsou Národní parky Šumava a Bavorský les, Javor, město tří řek Pasov, nebo náročnější výlety do Mnichova, Regensburgu či dalších zajímavých měst v Bavorsku neb v Čechách. Horní Rakousko láká svým živým hlavním městem Lincem, kam je možno dojet také lodí po Dunaji. Premonstrátský mužský klášter Aigen nesmíte v žádném případě vynechat. Salzburg je také shlédnutelný v rámci denního výletu.
Každý den jezdí nostalgický parní vláček z železniční stanice Nové Údolí – Haidmühle podél Vltavy až do Horní Plané k Lipnu. V Čechách můžete navštívit zlatou Prahu, pivem proslulou Plzeň a České Budějovice, nádherně zachovalá města Český Krumlov nebo Prachatice. To jsou samozřejmě pouze některé tipy z možných cílů Vašich výletů. Skutečný výčet by vyžadoval mnohem větší prostor.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.