Chalupa Květinka Ohnišov, Ohnišov

Adresa: Ohnišov, Ohnišov 213, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 0m
Kapacita: 16 osob, 4 pokoje
1x 4L, 1x 3L, 1x2L, 1x2+4L pokoj + 1x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Luxusní roubenka se saunou a bazénem se nachází v klidné části u obce Ohnišov v Orlických horách. Je ideální pro uzavřené skupiny lidí. Chata je zcela nová a vybudována s veškerými rysy horských a podhorských chalup Orlických hor. Interiér je stylově historicky vybaven a nechybí zde ani kachlová kamna, která bývala nepostradatelnou součástí horských chalup. K dispozici je 15 + 1 lůžek v plně vybaveném domě. V chalupě je dále úschovna kol, terasa, venkovní posezení s krbem, sauna, pro děti pak pískoviště, mini hřiště, skluzavka a trampolína. V létě je možné využít bazén. Kolem chaty je les, 3 km od ní je pěkné přírodní koupaliště, plavecký bazén a zábavný areál.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chalupaohnisov.cz

Ceník

rezervace / dotaz

15900 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

ceny od 15.900 Kč/týden
ceník uveden na stránkách www.chalupaohnisov.cz

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená velká kuchyň (2 x lednice s mrazákem, myčka nádobí, pečící trouba, mikrovlnka, varná konvice, kachlová kamna, topinkovač a toustovač, sklokeramická deska, el. gril atd.)
Soc. zařízení
1 x koupelna se sprchou, WC a saunou v přízemí.
2 x koupelna se sprchou a WC v podkroví.

V koupelnách je podlahové topení
Topení
Vytápění objektu je elektrické (v přízemí podlahové topení, v podkroví přímotopy) a nebo kachlovými kamny, kterými lze vytopit 2/3 objektu.
BazénDětské hřištěInternet/Wifi

Okolí a výlety

200m od chalupy se nachází zastávka, kde staví cyklobusy. V okolí je plno turistických tras a kulturních památek, jako třeba Masarykova chata (19 km), vyhlídka Dobrošov, kostel Slavoňov (4 km), Nové Město nad Metují (4 km), lázně Kudowa Zdrój Polsko (19 km), Ratibořice - Babičino údolí (20 km) a ZOO Dvůr Králové (30 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.