Zelená chalupa, Souvlastní

Adresa: Souvlastní, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 540m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zelená chalupa se nachází v části obce Souvlastní, v prostředí CHKO Orlických hor. Ubytování je vhodné pro romantiky, dospělé i rodiny s dětmi. Maximální kapacita ubytování je 8 osob (1x2L, 2x3L ložnice). Najdete zde předsíň, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 ložnice, 2x koupelnu a hospodářskou místnost. Dále je zde bar s výčepním zařízením, TV, SAT, dětská postýlka s dětskou židličkou, venkovní zapuštěný bazén, posezení, gril, ohniště, ruské kuželky, branky na minikopanou a velkou trampolínu. Dům je postaven na polosamotě, v údolí mezi říčkou Zdobnice a lesy. V severní části pozemku se vyskytují vzácní živočichové.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.zelenachalupa.cz

Ceník

rezervace / dotaz

11990 Kč / objekt / týden
1570 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

V zimě cena 9 000/objekt/týden,
v červnu cena 10 000 / objekt/týden,
letní prázdniny za 11 990 /objekt/týden.

Vybavení

Kuchyň
K dispozici vestavěný sporák se sklokeramickou deskou, myčka nádobí, pračka, mikrovlnná trouba, lednice, varná konvice, kávovar, šlehač, dále pak zcela kompletní soubor nádobí.
Soc. zařízení
v přízemí koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, dvouumyvadlem a WC, v podkroví koupelna s vanou a sprchou, umyvadlem a WC
Topení
krbová kamna 7 kW na dřevo a hnědouhelné brikety, v dolní ložnici a dolní koupelně podlahové elektrotopení, dále pak elektrické přímotopy
BazénDětské hřištěTVPes

Okolí a výlety

Chalupa je ideálním místem pro turistiku, cykloturistiku, běh na lyžích i sjezdové lyžování. Nejbližší lyžařský vlek se nachází ve vzdálenosti 4, 5 km. Další vleky se nachází v Deštném, Rokytnici a Říčkách. V létě stojí za zhlédnutí zámky Rychnov nad Kněžnou, Opočno, Doudleby a Častolovice. Dále můžete navštívit opevnění Hanička nebo můžete využít jednu z mnoha cyklostezek v okolí.

Okolní chaty

Chalupa Kunčinka

Kunčina Ves u Zdobnice
Max. 19 osob
18000 Kč/objekt/týden 3.7 km
Chalupa Kunčinka

Rezervace / dotaz

např. 18.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.