Apartmány Almberg * * *, Mitterfirmiansreut

Adresa: Mitterfirmiansreut, Am Dorfplatz 1, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 1040m
Kapacita: 32 osob, 6 pokojů
2 x 4L apartmán, 2 x 5L apartmán, 2 x 7L apartmán
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Úvodem mně dovolte, abych se omluvil všem, kteří na tomto místě hledají ubytování v Čechách. Prezentovaný objekt je sice na Šumavě, jen asi 300 m od státních hranic, ale v Bavorsku. Jde o nově ve vyšším standartu zrekonstruovaný objekt v horské vesničce Mitterfirmiansreut (Mitterdorf), která je vzdálena jen několik set metrů od česko-bavorské hranice. Objekt se nachází přímo pod jednou ze sjezdovek. Mitterfirmiansreut (Mitterdorf) je střediskem zimních sportů a v létě ideálním výchozím místem pro ty, kteří chtějí pěšky neb na kole poznávat krásy Bavorského lesa na německé a Šumavy na české straně společné hranice.

Objekt apartmánového domu je situován na vlastním pozemku (cca 1.000m2) v klidné části obce Mitterfirmiansreut v nadmořské výšce cca 1.040 m a nabízí překrásný panoramatický výhled na Šumavu a Bavorský les. Objekt je vhodný jak pro klidnou rodinnou rekreaci, tak i pro skupinové pobyty. Hostům je k dispozici šest zcela samostatných apartmánů.

Větší z nich ( apartmány A a C ) mají kapacitu až 8 lůžek. Sestávají z obytné místnosti s barevnou TV – SAT, barem odděleným zařízeným kuchyňským koutem s posezením a tří ložnic ( 1 x 3 lůžka, 1 x 2 lůžka, 1 x dvoulůžko ). V obytné místnosti je možnost využití rozkládací pohovky. K dispozici je hostům kompletní sociální zařízení se sprchou a WC.

Menší z apartmánů ( apartmány B a D ) mají kapacitu až 6 lůžek. Sestávají z obytné místnosti s barevnou TV – SAT, barem odděleným zařízeným kuchyňským koutem s posezením a dvou ložnic ( 1 x 3 lůžka, 1 x dvoulůžko ). V obytné místnosti je možnost využití rozkládací pohovky. K dispozici je hostům kompletní sociální zařízení se sprchou a WC.

Apartmány E a F jsou situovány v podkroví objektu a mají kapacitu až 4 lůžka. Skládají se z obývacího pokoje s barevnou TV + SAT a vybaveného kuchyňského koutu s posezením. Zařízeny jsou dvoulůžkem a dvěma samostatnými lůžky. K dispozici je koupelna se sprchovým koutem a WC. <br

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.prima-apartmany.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
270 Kč / osobu / den

Objekt apartmánového domu je možno pronajímat po jednotlivých pokojích i po celých apartmánech s tím, že v hlavní turistické sezóně ( sezona A + B ) upřednostňujeme pronájem celých apartmánů. V hlavní sezóně ( sezona A + B ) jsou možné min. týdenní pobyty s nástupním dnem vždy v sobotu odpoledne. V hlavní sezóně ( sezona A + B ) je cena 500,-Kč / lůžko / noc, při obsazení celého apartmánu (min. 4 lůžka) je cena 300,- Kč / lůžko / noc ( v sezoně A ) nebo 400,- Kč / lůžko / noc ( v sezoně B ).

Vybavení

Kuchyň
Vybavený kuchyňský kout je součástí každého apartmánu.
Soc. zařízení
Každý apartmán je vybaven sociálním zařízením se sprchou a WC.
Topení
Objekt je vytápěn centrálně. Provoz je zajištěn proškolenou obsluhou.

Okolí a výlety

Náš prázdninový region leží na hranici tří zemí : České republiky, Rakouska a Německa tedy v srdci Evropy. Za dvě hodiny můžete být ve 'zlaté' Praze anebo v Mnichově. V bezprostřední blízkosti se nacházejí skvostná města Prachatice (45 km), Vimperk (35 km), České Budějovice (85 km) a romantický, ve vltavské smyčce ležící Český Krumlov (75 km). Využijte možnosti sportu na Lipně na okraji Národního parku Šumava, v bezprostřední blízkosti hraničního přechodu Philippsreut / Strážný. Do Passau je to co by kamenem dohodil (50 km). Zde si člověk může užít nádherné panorama města tří řek : Dunaje, Innu a Ilze. Regensburg (150 km) a Deggendorf (70 km) Vás zvou svými impozantními místy a středověkým půvabem k potulkám a nákupům.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.