Apartmány Betlém, Havlíčkova Borová

Adresa: Havlíčkova Borová, Horní Obec 181, okr. Havlíčkův Brod, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Apartmány "Betlém" se nachází v obci Havlíčkova Borová, v pomezní krajině Českomoravské vrchoviny na táhlém kuželovitém svahu asi 20 km severovýchodně od Havlíčkova Brodu. K dispozici je 5 kompletně vybavených apartmánů, 3 velké apartmány mají vchod do terasy, 2 malé jsou situovány z druhé strany objektu směrem k parkovišti. Součástí apartmánů je společenská místnost s TV, kuchyně s kompletním vybavením, koupelna s WC a sprchovým koutem a ložnice. Pobyt Vám zpříjemní krbová kamna, satelit a wi-fi. K dispozici je také zastřešený bazén, prostorné venkovní posezení (ohniště, gril, udírna), dětské hřiště s vybavením (pískoviště, skluzavka, houpačka, pingpongový stůl). Domácí mazlíčci jsou po domluvě vítáni. Umístění v chráněné krajinné oblasti Žďárské Vrchy je oblíbené nejen cyklisty a běžkaři pro krásnou přírodní scenérii a je zárukou příjemně strávených dní. Umístění a vybavení objektu ocení především rodiny s dětmi.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www navysocine.unas.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
350 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyně s kompletním vybavením (varná deska, lednice, mikrovlná trouba, kávovar, nádobí)
Soc. zařízení
Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchou a WC. Samozřejmostí jsou nočníky pro malé děti, k dispozici vanička pro ty nejmenší.
Topení
Plynové vytápění, každý apartmán má vlastní krbová kamna.

Okolí a výlety

Zdejší prostředí je ideální pro výlety na kolech, případě zájmu je v apartmánu k dispozici vozík za kolo (2-místný), okolní lesy ocení zejména houbaři a v případě zájmu je možné domluvit projížďky na koních přímo v místě ubytování. Salón Express Vagón Polnička je zahradní železnice pro děti se spoustou atrakcí a venkovním občerstvením. V nedalekém Havlíčkově Brodě je muzeu Vysočiny věnované jedné z nejvýznamnějších osobností českého národa, Karlu Havlíčku Borovskému. V 15 km vzdálené Chotěboři se nachází barokní zámek Chotěboř s historicko-vlastivědnou expozicí Chotěboř náš domov, která podává výklad o historickém vývoji města do roku 1945.

Okolní chaty

Apartmány Dawa

Velká Losenice
Max. 10 osob
9000 Kč/objekt/týden 6.9 km
Apartmány Dawa

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.