Chalupa Kunčinka, Kunčina Ves u Zdobnice

Adresa: Kunčina Ves u Zdobnice, č. ev. 18
okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 690m
Kapacita: 19 osob, 4 pokoje
2x 5L pokoj, 1x 4L pokoj s palandou, 1x 3L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Kunčinka je nově zrekonstruovaná a luxusně zařízená rekreační chalupa. Prostorný objekt se nachází v malé obci Kunčina Ves nedaleko lyžařského střediska Zdobnice v samém srdci CHKO Orlické hory.
Chalupa poskytuje útulné ubytování pro dovolenou v jakémkoli ročním období. Je uzpůsobena pro všechny věkové skupiny, především pak pro rodiny s dětmi. V přízemí se nachází prostorná sednice s plně vybavenou kuchyní, posezením a kachlovými kamny s pecí. Pro děti je zde zařízen hrací koutek. Hosté mají dále k dispozici saunu pro cca 7 osob, kolárnu, lyžárnu a vinárnu s posezením a chladícím zařízením na pivní sudy. Útulně zařízené pokoje pro 17 osob (s možností 2 přistýlek) se nachází v 1.patře. K chalupě patří venkovní posezení s plynovým grilem a ohniště. Chalupa stojí na polosamotě a je obklopena velkou loukou a navazujícím lesem, užijete si na ní panoramatický výhled na okolní krajinu. Děti zde najdou vyžití na dětském hřišti s pískovištěm, prolézačkami a trampolínou. Dospělí mohou využít venkovní hřiště na volejbal, nohejbal nebo badminton a hřiště na fotbal Nedaleko je lyžařský vlek Valčenka (vzdálený pouhých 800m od chalupy a dostupný autem nebo pěšky), běžkařská trasa a řada turistických a cyklistických cest (Singletrack Zdobnice).
Chalupa je po rekonstrukci nově otevřena od prosince 2019.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chalupakuncinka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

18000 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena pro 8 osob/týden
Víkend - 7700 Kč/8 osob - 2 nebo 3 noci

Vybavení

Kuchyň
lednice s mrazákem + lednice (na chodbě), myčka, sporák se sklokeramickou deskou a troubou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar na mletou kávu a kávové pody ESE, mixér, tyčový mixér, sendvičovač, nádobí, příbory, apod.
Soc. zařízení
2x koupelna se sprchovým koutem, 3x samostatné WC, 1x sprchový kouta a 1x WC v sauně
Topení
Tepelné čerpadlo - přízemí - podlahové topení, 1. patro - radiátory, kachlová kamna s pecí ve společenské místnosti
Dětské hřištěInternet/WifiTVPes

zastřešená terasa s venkovním posezením, sauna, vinárna s posezením a výčepním chladícím zařízením, lyžárna/kolárna, společenské hry, fotbálek, šipky, venkovní gril, ohniště, dětské hřiště s pískovištěm, hřiště na volejbal, hřiště na fotbal

Okolí a výlety

Mezi nejvýznamnější kulturní památky v okolí patří zámky v Rychnově n. Kn., Opočně, Častolovicích, Doudlebách n. Orl. , Novém město nad Metují, Náchodě, a Potštejně, hrady - Potštejn, Litice. Nejvyhledávanější turistická místa - naučná stezka Zemská brána, hřebenová trasa Jiráskova cesta, pevnost Hanička a Dobrošov, Kunštátská kaple, Šerlich a Šerlišský Mlýn, kostel Nanebevzetí Panny Marie v Neratově, Luisino Údolí, Rašeliniště pod Předním vrchem, rozhledna Anenský vrch, Vrbice a nově otevřená rozhledna na Velké Deštné, lanopark Říčky a Deštné v Orl. h., minizoo Častolovice a Zoo Dvůr Králové, atd. V zimním období je na výběr několik lyž. středisek - Ski centrum Zdobnice (800m od chalupy, nabízí 3 lyž. vleky, lyž. školu, půjčovnu lyž. vybavení, občerstvení a dětský koutek), Říčky v Orl. h. (9km), Deštné v Orl. h. (15km), Rokytnice v Orl. h. (11km) aj. Golfové hřiště - Nebeská Rybná (5 km). Nově vybudovaná síť cyklostezek Singletrack Zdobnice.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.