Chalupa u Fryšávky, Fryšava pod Žákovou horou

Adresa: Fryšava pod Žákovou horou, Fryšava pod Žákovou horou 196
okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 15 osob, 6 pokojů
1x 1L, 1x 2L a 4x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově postavená Chalupa u Fryšávky ve středu obce Fryšava pod Žákovou horou se nachází přibližně 12 km od Žďáru nad Sázavou. Ubytování je zajištěno v 5 nadstandardně vybavených pokojích s TV s celkovou kapacitou 15 lůžek s možností rozložení pohovek na 19 míst. Součástí je velká společenská místnost s kachlovými kamny propojená s jídelnou a plně vybavenou kuchyní. V chalupě je také finská sauna a na oplocené zahradě je kryté posezení s grilem a udírnou, zázemí pro uschování kol a lyží se zabezpečením proti krádežím. Parkování je možné přímo u objektu. Chalupa nabízí mimořádně komfortní ubytování pro rodiny s dětmi a pro skupiny přátel, kteří chtějí prožít aktivní nebo odpočinkovou dovolenou.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.frysavka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

25200 Kč / objekt / týden
3600 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
K dispozici je plně vybaná kuchyně - sklokeramická deska, mikrovlnka, horkovzdušná trouba, myčka na nádobí, americká lednice s ledovačem, kávovar, rychlovarná konvice a veškeré nádobí a kuchyňské potřeby.
Soc. zařízení
V přízemí je 1 x samostané WC, místnost se saunou, kde je sprcha, WC a umyvadlo, v poschodí 2 koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.
Topení
Vytápění je elektrickými přímotopy. Ve společenské místnosti jsou krbová kamna.

Okolí a výlety

Velice zajímavá místa pro turisty jsou: pozdně gotický hrad Pernštejn, Zámek Žďár nad Sázavou se Santiniho expozicí, sbírkou barokního umění z Národní galerie a muzeum knihy, Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, památkové rezervace Krátká a Křižánky, vodní mlýny Horní Bobrová, Kadov, Petrovice, Nové Veselí, jedna z nejstarších přírodních rezervací v ČR s ojedinělý jedlobučinový pralesem Žákova hora nebo nejvyšší vrchol Žďárských vrchů Devět skal s přístupnými skalními vyhlídkami. Zejména děti ocení Westernové městečko ve Zvoli.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.