Chalupa v Kuksu, Kuks

Adresa: Kuks, Kuks 88, okr. Trutnov, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Podkrkonoší a Královehradecko
Nadm. výška: 290m
Kapacita: 12 osob, 4 pokoje
4x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa v Kuksu se nachází v malebné východočeské vesničce na Labi, v nádherné přírodě Podkrkonoší v Královehradeckém kraji s možností ubytování až 13 osob. Součástí chalupy je v přízemí velká společenská místnost s jídelnou a krbovými kamny, kompletně vybavená kuchyně, předsíň a centrální chodba s dřevěným schodištěm do patra, samostatné WC, komora s pračkou a garáž. V podkroví jsou k dispozici 4 ložnice a 3 koupelny. Na oploceném pozemku je dlážděné parkoviště, branky na malý fotbal, venkovní ohniště s lavičkami, zahradní gril, bazén, dětský bazének, houpačka s prolézačkou, dětské pískoviště a venkovní posezení. Chalupa je ideální pro rodiny s dětmi i pro milovníky aktivně strávené dovolené.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.kuks.eu

Ceník

rezervace / dotaz

25200 Kč / objekt / týden
3600 Kč / objekt / den
300 Kč / osobu / den

12L chata + 1x přistýlka - od 3600 Kč/objekt/den

Vybavení

Kuchyň
kompletně vybavená kuchyně, lednice, myčka, automatický kávovar na zrnkovou kávu
Soc. zařízení
V přízemí 1 x WC + pisoár s automatickým splachováním a umyvadlo.
V podkroví 3 x sprcha, 1 x vana, 4 x umyvadlo, 3 x WC.
Topení
Vytápění a příprava teplé vody centrální (zemní plyn), navíc krbová kamna ve společenské místnosti. V koupelnách topné žebříky pro temperování mimo topnou sezónu a pro sušení ručníků.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTV

venkovní bazén, dětský bazének, houpačka s prolézačkou, dětské pískoviště, venkovní gril, ohniště, bylinková zahrádka, ...

Okolí a výlety

Mezi zajímavosti v okolí patří unikátní barokní areál Hospital Kuks (0,5 km), 26 km dlouhá cyklostezka spojující Kuks a Hradec Králové (0,5 km), Křížová cesta 21. století (1,5 km) nazývaná též Příběh naděje a utrpení člověka, je ztvárněním 15 sochařských děl významných současných autorů nainstalovaných ve volné přírodě nedaleko obce Stanovice, dále Tyršovo koupaliště (7 km), ZOO Dvůr Králové (8 km), Pevnost Josefov (10 km), přehrada Les Království (13 km), která je neobvyklá svým vysoce estetickým stavebním provedením nebo Babiččino údolí a zámek Ratibořice (17 km). Možnost půjčení raftu nebo kanoe na plavbu po Labi.

Okolní chaty

Chata Vestec

Vestec
Max. 6 osob
9100 Kč/objekt/týden 11 km
Chata Vestec

Chata Bella

Bílá Třemešná
Max. 12 osob
18000 Kč/objekt/týden 13 km
Chata Bella

Rezervace / dotaz

např. 25.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.