Chata na Vysočině, Počátky

Adresa: Počátky, Horní 75, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 8 osob, 3 pokoje
1x 2L a 2x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata na Vysočině se nalézá v zahradě na okraji města Počátky v okrese Pelhřimov. Chata je určena pro maximálně 8 obyvatel. Jedná se o zděnou novostavbu, umístěnou v oplocené zahradě, což zajišťuje soukromí a diskrétnost. V přízemí je plně vybavený kuchyňský kout, WC a koupelna, společenská místnost s barem a krbovými kamny a terasa. V 1. patře jsou 2 pokoje s nábytkem a v podkroví dvojlůžko. Na zahradě je nafukovací bazén (3,5 m průměr), posezení pod pergolou s kamenným krbem a udírnou, pískoviště, závěsná houpací síť, badminton a je zde, možnost parkování. Chalupa je ideální pro ničím nerušenou pohodu vyzývající k procházkám a výletům do přírody, zrovna tak jako k večernímu grilování.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chata-vysocina.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9500 Kč / objekt / týden
1360 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyňský kout - vybaven hrnci, nádobím a sklem, sporák na propan - butan + elektrická trouba, elektrická varná konvice, lednice, teplá voda, pitná voda
Soc. zařízení
WC + umyvadlo se sprchovým koutem
Topení
krbová kamna

Okolí a výlety

V letních měsících možnost výletů parním vláčkem - úzkokolejkou z vlakového nádraží v Kamenici nad lipou, koupání nabízí kamenolom Antonka, přírodní koupališti Nová Včelnice nebo aquaparku v Jindřichově Hradci. V okolí je i několik zámků: Vodní zámek Červená Lhota, zámek v Kamenici nad lipou nebo muzeí: Pelhřimov – muzeum strašidel, muzeum rekordů a kuriozit a Letecké muzeum v Deštné.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.