Chata U Čechů, Jívoví

Adresa: Jívoví , Jívoví 55, okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 600m
Kapacita: 7 osob, 3 pokoje
2x 2L a 1x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata U Čechů je situována na velmi pěkném místě u lesa na úplné samotě, vzdálená 1 km od Jívoví a 3 km od Křižanova. Pobyt pro 7 osob poskytuje vítaný klid a naprosté soukromí v čistém koutu Vysočiny. Součástí chaty je obývací pokoj s TV a rozkládací pohovkou, vybavená kuchyně a koupelna s WC. V podkroví jsou dvou a třílůžkové ložnice. K chatě přísluší otevřená veranda s posezením, malá oplocená zahrádka s houpačkou, hracím domečkem se skluzavkou a pískovištěm. Na travnatém pozemku se nachází ruské kuželky, posezení u ohniště s grilem a roštem. V kolně možno uschovat kola, parkování u chaty. Krásná příroda, okolní lesy, historické památky vybízí k výletům, turistice, cykloturistice a houbaření. Nejbližší obchod a hostinec jsou vzdáleny 1.5 km.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatacech.webzdarma.cz

Ceník

rezervace / dotaz

7300 Kč / objekt / týden
1040 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Sezóna (Letní prázdniny): 9300,- Kč za chatu/týden - pouze týdenní pobyty
Mimo sezonu: 7300,- Kč za chatu/týden - pouze týdenní pobyty
Pes malé rasy 70,- Kč/den

Vybavení

Kuchyň
Obývací pokoj s k. koutem: linka s dřezem T+S, nádobí, celoplynový sporák, lednice, sporák s teplovodním výměníkem pro vytápění celé chaty.
Soc. zařízení
vana se sprchou, WC, plynový boiler
Topení
Ústřední, kamny s teplovodním výměníkem

Okolí a výlety

V okolí se lze koupat v několika rybnících, koupaliště Velké Meziříčí a Vodní ráj Jihlava. Pro nadšence historických památek se v okolí nachází hrad Pernštejn nebo kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře u Žďáru nad Sázavou. Asi 30 km od chaty je rozhledna Karasín s výškou 30 m. Okolní Žďárské vrchy jsou hodně vyhledávané turisty, cyklisty a horolezci. Zejména děti ocení westernové městečko Šiklův mlýn zasazený do údolí říčky Bobrůvky na Českomoravské vysočině.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 16.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.