Chaty a chatky Hnáčov, Hnáčov

Adresa: Hnáčov, okr. Klatovy, Trasa>
Kraj/Oblast: Plzeňský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
4L Chaty se sec.zařízením(WC,sprcha s teplou vodou) a kuchyňkou
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chcete strávit klidnou rodinnou dovolenou s koupáním a výlety po okolí? Jste rekreační cyklisté a chcete poznat Plánicko i podhůří Šumavy? Přijeďte k nám do Hnačova, do Chatové osady „Nad rybníkem“. Všechno budete mít jako na dlani. Pohodlné a levné ubytování ve zděných chatách, blízkost lesa, koupání a značené cyklostezky v okolí. Naše chatová osada je také ideální pro mimořádné akce a oslavy. K dispozici je dobře vybavená restaurace s odděleným salonkem. Při bujaré oslavě narozenin nebudete v okolí nikoho rušit a posedět můžete i pod širým nebem.

K dispozici máme pohodlné zděné chatky, se 4-5ti lůžkami, rozdělené vždy do dvou ložnic. Součástí chatek je sociální zařízení (WC,sprcha s teplou vodou) a elektrické přímotopy. Některé chatky mají samostatně řešený kuchyňský kout včetně vybavení.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.nadrybnikem.eu

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
1200 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Lze uplatnit množstevní slevy (při počtu osob 15 a více) – mimo hlavní sezonu. Stejně tak lze uplatnit slevy při neúplném obsazení chatek – 10% při obsazení 3 osobami a 20% při obsazení 1 osobou. Děti do 3 let zcela zdarma!
5L chatka:
Do 4 nocí: 1300kč/den
Nad 4 noci: 1200kč/den

Vybavení

Kuchyň
samostatný kuchyňský kout (včetně drobného vybavení – hrnečky, talíře, skleničky, příbory, lednice)
Soc. zařízení
WC,sprcha s teplou vodou
Topení
elektrické přímotopy
Dětské hřištěPes

Restaurace, Bazén, Ohniště, Turistika, Cykloturistika, Ping Pong, Dětské hřiště, Vodní sporty, Volejbalové hřiště

Okolí a výlety

Okolí nabízí atraktivní místa, kam se můžete vydat pěšky, na kole či autem. Obcí Hnačov vede například cyklistická stezka č. 2082, která spojuje Měčín a Kolinec, ale už po pár kilometrech se napojuje na další značené cyklotrasy. Hned v nejbližším okolí jsou místa, která stojí zato navštívit. Například v obci Zavlekov si můžete prohlédnout zbytky tvrze ze 14 století, v obci je také technická památka – špýchar. V Nalžovských horách objevíte tajemnou zříceninu irského hradu

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.