Račovská Chalupa, Račov

Adresa: Račov, Račov 45, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 720m
Kapacita: 17 osob, 5 pokojů
1x 1L, 2x 3L a 2x 4L pokoj + 2x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování v Račovské chalupě se nachází v podhůří Šumavy u obce Račov na samotě necelých 10 km od města Vimperk v okrese Prachatice.
Celoroční ubytování s kapacitou 15 lůžek a možností 2 přistýlek nabízí v přízemí obývací pokoj s posezením a TV, spojenou jídelnu s plně vybavenou kuchyní a také WC. V patře se nachází 5 ložnic, velká koupelna a samostatné WC. V suterénu je místnost určená k aktivnímu odpočinku vybavená šipkami, stolním tenisem a společenskými hrami, WC a společenská místnost s kuchyňkou a výčepním zařízením. U chalupy je také venkovní posezení, hřiště na volejbal-nohejbal, venkovní gril, ohniště a malý bazén na ochlazení nejen po děti. Ubytování je ideální pro rodiny nebo skupiny lidí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.racovskachalupa.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
5600 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Zimní sezóna: 5 600 Kč za chalupu/noc
Letní sezóna: 6 200 Kč za chalupu/noc
Mimo sezónu: 4 600 Kč za chalupu/noc

Ceny za víkend:
Zimní sezóna: 11 800 Kč za chalupu
Letní sezóna: 11 800 Kč za chalupu
Mimo sezónu: 11 800 Kč za chalupu

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je vybavena lednicí, mrazákem, el. sporákem el. troubou, myčkou, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí, překapávačem, toustovačem a veškerým nádobím a náčiním.
Soc. zařízení
Objekt je vybaven jednou koupelnou s prostorným sprchovým koutem, pohodlnou vanou, dvěma umyvadly. Druhý sprchový kout je v suterénu. Chalupa je vybavena třemi toaletami.
Topení
Tepelné čerpadlo
BazénDětské hřištěInternet/WifiTV

Uvnitř objektu najdete také infrasaunu, výčepní zařízení, elektrické šipky, stolní tenis, gramofon s různými deskami, a spoustu dalšího :-)
Venku pak krásné hřiště na volejbal-nohejbal, fotbal samozřejmě včetně míčů a branek, koš na basketbal,

Okolí a výlety

Mezi zajímavá místa v okolí patří hrad Kašperk, město Vimperk, středověký mlýn Hoslovice, rozhledny Javorník či Boubín, Zadov, Nové Hutě a Kašperské Hory s typickou šumavskou scenérii a malebnou krajinou spjatou se zlatou hornickou historií. Nejbližší lyžování se nachází 11 km od chalupy: skiareál Zadov-Churáňov a v okolí je množství tras pro pěší, cyklisty i běžkaře, na své si přijdou také houbaři

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.