Ubytování Čestice, Čestice

Adresa: Čestice, okr. Rychnov nad Kněžnou, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 280m
Kapacita: 5 osob, 2 pokoje
1x 2L a 1x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Udržovaná chalupa je situována na polosamotě zvané Čestice - Horka, u řeky Divoká Orlice, smíšeného lesa a malého jezírka. Ubytování je výborným místem pro strávení rodinné dovolené. V domě se nachází krásná historická kachlová kamna a vše, co byste během svého pobytu zde mohli potřebovat. Velkou výhodou je 850 m2 velká, oplocená a udržovaná zahrada. K dispozici je také gril, nafukovací bazén pro děti, stolní tenis a krytá terasa s výhledem do malého údolí. 80 - 100 m od chaty protéká řeka, která poskytuje možnost skvělého rybolovu a přírodního koupání. Pro hosty je možné zajistit projížďky na kolech nebo na koních po okolí.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.holiday.wz.cz/oh/cz/cestice.htm

Ceník

rezervace / dotaz

8490 Kč / objekt / týden
1220 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
dostatečné množství nádobí a příborů, varná konev, lednička, čtyřplotýnkový elektrický sporák, překapávač kávy, mikrovlnná trouba
Soc. zařízení
koupelna je prostorná s vanou, sprchovým koutem a koutem s WC
Topení
Celá chalupa je vytápěna krásnými kachlovými kamny v kombinaci s krbem v obýváku a ve všech místnostech jsou dále instalovány elektrické přímotopy se zálohou dalších dvou mobilních dle potřeby.

Okolí a výlety

V případě, že zatoužíte po kultuře, můžete navštívit zámek Častolovice (3 km), renesanční zámek Doudleby nad Orlicí (9 km), zámek Rychnov nad Kněžnou (11 km), Solnice (12 km), rozhledny Vrbice (8 km) a Osičina (12 km) nebo přírodní rezervaci Peliny (15 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.