Chalupa Na Vyšehradě, Stachy

Adresa: Stachy, Michalov, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 860m
Kapacita: 19 osob, 4 pokoje
2x 2L, 1x 3L a 1x 4L pokoj + 8x přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Zrekonstruovaná roubenka Na Vyšehradě se nachází v těsné blízkosti lesa, ve stráni nad vsí Michalov s úžasným výhled do kraje necelých 20 km od Strakonic v Jihočeském kraji. Součástí chalupy jsou 4 pokoje pro dvě až čtyři osoby s možností využít rozkládací gauče coby přistýlky až pro dvě další osoby. Každý pokoj má svou koupelnu, která je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC. K dispozici je také velké jídelna s kachlovými kamny. Na rozlehlé neoplocené zahradě je možné parkovat a chalupa je vhodná pro klidnou, oddychovou dovolenou a odpočinek nebo dovolenou strávenou aktivně, uprostřed šumavských lesů, plných hub a borůvek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.navysehrade.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
v případě pronájmu celé chaty možnost vlastního vaření v kuchyňském koutu
Soc. zařízení
Všechny pokoje mají vlastní koupelnou s WC.
Topení
Pokoje jsou vytápěné centrálně, ve společenské místnosti je možné topit i dřevem v peci.

Okolí a výlety

Vyznavači sportu ocení velké množství cyklostezek a turistických cest v okolí a v zimě běžecké trasy. Nejbližší koupání je v obci Zdíkovec (5 km) a lyžařské vleky v Zadově (5 km) nebo v Kašperských Horách (12 km). Mezi další zajímavosti v okolí patří stezka na Modrý sloup, Kašperské Hory s typickou šumavskou scenérii a malebnou krajinou spjatou se zlatou hornickou historií, dále louky poseté roubenkami a starobylými kostelíky, romantický hrad Kašperk nebo rozhledna na Sedle. Za zmínku jistě stojí i Boubínský prales s nejvýše položenou rozhlednu Šumavy Boubín.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.