Chalupa Pod Rozhlednou, Sviňovice

Adresa: Sviňovice, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 935m
Kapacita: 10 osob, 2 pokoje
ložniceA: 1x 2-lůžko, 3x 1-lůžko
ložnice B: 2x 2-lůžko, 1x 1-lůžko
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační chalupa pod rozhlednou se nachází v krásné a tiché přírodě Šumavy na polosamotě v chalupářské osadě Sviňovice, která se nalézá nedaleko Prachatic v Jihočeském kraji. Uvnitř chalupy je vstupní chodba, plně vybavená kuchyně, kamna s pecí, stůl s lavicemi, dále koupelna s WC, obývací pokoj s TV, kamny a posezením. V podkroví jsou 2 místnosti dohromady s 10 lůžky. Kolem objektu je oplocený a zatravněný pozemek s malým rybníčkem, ohniště s posezením, kryté posezení, pískoviště, dětská houpačka a parkovat je možné uvnitř oploceného pozemku. Překrásná a klidná příroda, horské vrcholy a četné turistické trasy jsou stvořené jak pro milovníky procházek, cykloturistiky a houbaření v blízkých lesích, tak pro příznivce zimních sportů

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupa-pod-rozhlednou.cz

Ceník

rezervace / dotaz

16000 Kč / objekt / týden
2000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

16..000,-- Kč/chalupa/týden/hlavní sezona
12.000,-- Kč/chalupa/týden/zimní sezona
10.000,-- Kč/chalupa/týden/mimosezona
krátké pobyty: 6.000,--Kč/chalupa/3 noci, (+1500,--Kč každá další noc)
silvestr: 19.500,--Kč/objekt/4 noci, 24.000,--Kč/objekt/týden

Vybavení

Kuchyň
Kompletně vybavená kuchyně pro 10 osob (nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, dvouplotýnkový vařič, T - S voda, kamna s pecí, elektrický gril)
Soc. zařízení
Společná koupelna s WC (sprchový kout)
Topení
Kuchyně a společenská místnost - možno topit v kamnech (dřevo v ceně pobytu), elektrické přímotopy jsou v celém objektu (elektrická energie se hradí dle skutečné spotřeby).

Okolí a výlety

V nedaleké obci Zbytiny (2 km) je obchod se smíšeným zbožím, hospoda a tenisový kurt, v Libínském Sedle (3 km) je lyžařská sjezdovka a upravované běžecké trasy. Mezi další zajímavosti v okolí patří město Prachatice (10 km) s historickým centrem, krytým bazénem, venkovním aquaparkem a tenisovými kurty, dále Rozhledna Libín (3 km) s lanovým parkem, rybník Křišťanovice (8 km), zámek Kratochvíle, památka UNESCO Český Krumlov se zámkem, rozhledna Kleť, zámek a ZOO v Hluboké nad Vltavou, zříceniny hradu Helfenburk, Hus a Dívčí Kámen, prales Boubín, Hoslovický mlýn nebo CHKO a
Národní park Šumava.

Okolní chaty

Chata u soutoku

Týn nad Vltavou
Max. 6 osob
14700 Kč/objekt/týden 4.8 km
Chata u soutoku

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.