Chalupa Rejkovice, Rejkovice

Adresa: Rejkovice, okr. Příbram, Trasa>
Kraj/Oblast: Středočeský kraj, Křivoklátsko, Český kras a Brdy
Nadm. výška: 360m
Kapacita: 16 osob, 5 pokojů
5x pokoj, kapacita 16 lůžek, cena dohodou
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa se nachází v krásném prostředí Brd okrese Příbram necelou hodinu jízdy autem z Prahy a z Plzně. Vesnice je velmi dobře dostupná i vlakovým spojením z Prahy, Příbrami, Berouna (vlaková zastávka cca 100 metrů od objektu). Chalupy je situovaná v samém středu Brd pod horou Plešivec, která je častým turistickým cílem návštěvníků brdských lesů. Kapacita objektu je 16 osob. Součástí chalupy je vybavená kuchyň, velká společenská místnost, 4 pokoje a koupelna s WC. U chalupy je velká travnatá zahrada, kde jsou k dispozici 2 ohniště a přenosný gril se zahradním posezením a v letním měsících dětským bazénkem. V objektu jsou dovolena domácí zvířata.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www chaluparejkovice.webnode.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
kuchyň s plynovým sporákem a základním kuchyňským vybavením

Soc. zařízení
1 wc, 1 sprchový kout
Topení
pevnými palivy

Okolí a výlety

Oblast je protkána turistickými i cyklistickými trasami vedoucími všemi směry brdských lesů. Chalupa se nachází nedaleko Příbrami, kde je známé Hornické muzeum Příbram, poutní místo "Svatá Hora", vnitřní a venkovní aquapark, letiště Dlouhá lhota s nabídkou vyhlídkových letů a tandemových seskoků. Turisticky zajímavým místem je zámek Hořovice nebo Točník a Žebrák. V nedaleké Dobříši je památník Karla Čapka a zámek Dobříš Chateu.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.