Chalupa Severka, Janov nad Nisou

Adresa: Janov nad Nisou, Janov nad Nisou 1224
okr. Jablonec nad Nisou, Trasa>
Kraj/Oblast: Liberecký kraj, Jizerské hory
Nadm. výška: 700m
Kapacita: 8 osob, 4 pokoje
Čtyři samostatné ložnice, vybavené nábytkem, z toho 1x jednolůžko, 2x jednolůžko, 1x dvoulůžko a 3x jednolůžko.
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Stylová, kompletně zařízená chalupa v Jizerských horách se nachází v nejvyšší části obce Janov nad Nisou, přímo pod oblíbeným Ski areálem Severák. Obklopuje ji částečně oplocená zahrada o ploše 1.163 m2,na jejíž části je možné v zimě bobovat.

K dispozici je zahradní nábytek, ohniště, gril (uhlí je nutné si přivézt), dětská lezecká stěna s houpačkou a šplhacím lanem, pískoviště a různorodé sportovní vybavení. V letních měsících také nadzemní bazén.

V chalupě je obývací místnost s krbovými kamny, plně vybavená kuchyň, čtyři samostatné ložnice (celkem pro max. 8 osob) a koupelna se sprch. koutem a wc. Připojení na internet přes Wi - Fi, 2x LCD TV+DVD, rádio, společenské hry.

K dispozici dílna pro úschovu kol a lyží. Parkování ve dvoře za bránou pro dva osobní vozy. Bezproblémový příjezd i v zimě.

Chalupa se nachází v klidné části, téměř na polosamotě, což nabízí naprosté soukromí, ale zároveň je v blízkosti lyžařského střediska a nástupního místa Jizerské magistrály. Je ideálním výchozím místem pro výlety po Jizerských horách.

Rádi a zdarma uvítáme i Vaše domácí mazlíčky.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupaseverka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

16800 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Ceny za týden:
Zimní sezona: 22 400,- Kč za chalupu.
Letní sezona: 22 400,- Kč za chalupu.
Mimo sezonu: 16 800,- Kč za chalupu.
Cena za víkend:
Mimo sezonu: 8 000,- Kč za chalupu.
Vánoce - 26 900,- Kč / týden / chalupa.
Silvestr - 29 900,- Kč / týden / chalupa.

Chalupa je pronajímána v letní a zimní sezóně výhradně na týdenní pobyty, a to od soboty do soboty. V mimosezóně je možné ubytování i na víkend.

Vybavení

Kuchyň
Linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice, sklokeramická deska, el. trouba), druhá lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar (1x překapávací + 1x Tassimo - filtry či kávové kapsle je nutné si přivést), topinkovač. Vybaveno ná
Soc. zařízení
Oddělené WC, sprchový kout, el. bojler, umývadlo se zrcadlem.
Topení
Krbovými kamny ve společenské místnosti + el. přímotopy ve všech místnostech.

Společ. místnost: krbová kamna, gauč, dvě křesla, barevná LCD TV s připojením na flash disk, DVD, rádio, rozkládací stůl, čtyři židle, rohová lavice, skříň.

Pokoje: postele, nábytek, poličky.

Chodba: stůl se židlemi

Okolí a výlety

Chalupa je svou polohou ideálním výchozím místem pro pěší turistiku, cykloturistiku, běžecké i sjezdové lyžování.

Nad chalupou se nachází velmi oblíbený Ski areál Severák s 10 vleky a jedním pojezdovým kobercem, který protínají tratě známé Jizerské magistrály, nabízející 180 km upravených tratí pro běžecké lyžování a v létě pěší a cykloturistiku. Součástí areálu je minizoo, jízdárna s možností vyjížděk na koních, půjčovna lyží, kol a koloběžek a golfové hřiště. Dalšími ski areály v okolí jsou Bedřichov, Josefův Důl a Tanvaldský špičák.

Další velmi navštěvovanou atrakcí je Bobová dráha v Janově nad Nisou, s délkou 900 m, 22 zatáčkami a raritním karuselem.

Celoročně jsou velmi oblíbenými turistickými cíly např. jizerskohorské rozhledny (nejbližší Slovanka 700 m, Královka a Bramberk), přehrady, tisícovky s nádhernými výhledy, tajemstvím opředené pomníčky, skalní vyhlídky, vodopády apod., a to jak na běžkách nebo na koni, tak i na kole či pěšky.

Okolní chaty

Penzion Hají

Janov nad Nisou
Max. 19 osob
53200 Kč/objekt/týden 0.3 km
Penzion Hají

Chatka Johanna

Janov nad Nisou
Max. 4 osob
8400 Kč/objekt/týden 0.5 km
Chatka Johanna

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.