Chalupa Stará Hospoda, Koberovice

Adresa: Koberovice, Koberovice 23, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 480m
Kapacita: 20 osob, 5 pokojů
2x 3L a 2x 6L pokoj + 2x přistýlka v podkroví
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Stará Hospoda stojí přímo ve středu obce Koberovice v okrese Pelhřimov v překrásné krajině Vysočiny. Kapacita chalupy je 18-20 osob a součástí je vybavená kuchyně s moderními spotřebiči, jídelní kout u krbu, 2 třílůžkové pokoje a v podkroví 2 šestilůžkové pokoje a 2lůžko v hale, dále 2 koupelny, 2 WC a relaxační místnost s vířivkou a saunou. Na oplocené zahradě je venkovní bazén, pískoviště, houpačka a trampolína se sítí pro děti, travnaté hřiště pro volejbal či badminton, pinpongový stůl a vinný sklípek. Okolí chalupy a obce Koberovice je velice krásné, je zde mnoho krásných lesů a památek a je vhodné pro houbaře, turisty, cyklisty, rybáře a pro sport a zábavu. V zimním období zde najdou uspokojení i lyžaři a běžkaři.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupanavysocine.cz

Ceník

rezervace / dotaz

39700 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Minimální délka pobytu jsou 2 noci mimo sezonu a 7 nocí v sezoně od 1. 6. do 19. 9.

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně je plně vybavena nádobím, myčkou, mikrovlnnou troubou, elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou, digestoří, varnou konvicí, lednicí s mrazákem, dále se u kuchyně nachází samostatná prostorná spíž. Součástí kuchyně je i rozsáhlý jídelní k
Soc. zařízení
Sociální zařízení - 1 x koupelna s vanou, 1 x koupelna se sprchou a WC, 1 x samostatné WC.
Topení
Radiátory v celé chalupě (vytápěno kotlem na uhlí či dřevo), dále krb ve společenské místnosti. V zimním období je v objektu chladno, než se dům vytopí trvá to cca 2 dny.
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

Okolí a výlety

Kousek od chalupy se nalézá obecní hřiště, které je možné využít na fotbal či jiný sport. V obci na náměstí najdete také malý rybník. Nedaleké město Ledeč nad Sázavou se rozkládá na obou březích řeky Sázavy a najdete v něm hrad nebo židovskou synagogu a hřbitov. V městě rekordů Pelhřimov se nachází muzeum rekordů, muzeum strašidel nebo krytý bazén a v Jihlavě ZOO, aquapark a katakomby. Pro milovníky přírody je ideální Přírodní park Melechov. Melechov je zalesněný vrch, přírodní dominanta v krajině mezi městy Světlá a Ledeč nad Sázavou.

Okolní chaty

Chata Brtná

Brtná
Max. 8 osob
10000 Kč/objekt/týden 9.5 km
Chata Brtná

Chata Trnávka

Červená Řečice
Max. 7 osob
11500 Kč/objekt/týden 9.8 km
Chata Trnávka

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.