Chata Ostružina, Lipno nad Vltavou

Adresa: Lipno nad Vltavou, Slupečná 18, okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 860m
Kapacita: 12 osob, 4 pokoje
2x 2L a 2x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Ostružina, ležící v nadmořské výšce 865 m.n.m., se nachází v obci Slupečná a poskytuje pěkný výhled na Lipenské jezero i okolní krajinu. Ubytování v chatě je vhodné zejména pro rodiny s dětmi a sportovce. Chata je plně vybavená a nabízí ubytování pro 12 osob. V suterénu domu je umístěn jeden dvoulůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou a je možné jej pronajmout i samostatně. V přízemí je jeden dvoulůžkový pokoj, vybavený obývací pokoj s krbem, koupelna a WC a vybavená kuchyň. V podkroví je jeden dvoulůžkový a čtyřlůžkový pokoj se společným sociálním zařízením. K dispozici je dále gril, wifi, ohniště a garáž s úložným prostorem. V okolí chaty je les, který ocení hlavně děti a lidé toužící po klidu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chata-ostruzina.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
185 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyňská linka - el. sporák s troubou, mikrovlnka, rychlovarna konvice, lednička s mrazákem, myčka nádobí(tablety nejsou zahrnuty), gril, topinkovač, toustovač
Soc. zařízení
Přízemí - koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC; Podkroví - Koupelna se sprchovým koutem a WC; Suterén - Samostatné WC, Sprchový kout.
Topení
Krbová kamna + elektrický kotel.

Okolí a výlety

Díky svému okolí nabízí toto místo opravdu velkou škálu sportovního vyžití, například: Skiareál Kramolín, Lipenská přehrada, cyklostezky kolem Lipna, Aquapark Frymburk, lyžařské a běžecké trasy (kousek od chaty), in line dráha kolem přehrady, bobová dráha, projížďky parníkem a mnoho dalších.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.