Chata Vyhlídka, Zdíkov

Adresa: Zdíkov, Nový Dvůr 142, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 920m
Kapacita: 9 osob, 4 pokoje
1x 4L a 1x 5L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Horská chata Vyhlídka s celkovou kapacitou 9 osob se nachází na polosamotě u lesa v obci Nový Dvůr v rekreační oblasti Zadov v Jihočeském kraji. V přízemí ubytování je k dispozici plně vybavená kuchyně, jídelna, obývací pokoj, koupelna a WC. V patře jsou dvě velké ložnice se čtyřmi lůžky a s možností jedné přistýlky. Každá ložnice má vlastní koupelnu a WC. Na oplocené zahradě se nachází venkovní terasa s posezením a grilem. Z chaty je překrásný výhled na široké okolí jak v létě tak i v zimě a parkování je možné přímo u domu. Chata je vhodná především pro rodiny s dětmi a pro milovníky malebné přírody.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chatavyhlidka.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
250 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
plně vybavená kuchyně
Soc. zařízení
1 vana a wc, 1sprchový kout awc, vpřízemí koupelna a wc
Topení
Ustřední topení na dřevo a uhlí.

Okolí a výlety

Okolní oblast Národního parku Šumava je protkaná mnoha kilometry dobře značených cyklostezek pro rekreační i sportovní cyklistiku. Okolní příroda také nabízí mnoho tipů na výlet – Kvilda, prameny Vltavy, Bučina, rašelinné slatě a řada dalších přírodních krás. Vzdálenější, však dostupná místa Šumavy jsou Modrava, Vydra, Poledník, Prášily, Boubín, Sušice, Kašperské Hory se středověkým hradem Kašperk. Nedaleko chaty se nachází jízdárna, kde je možno objednat vyjížďky na koních. Nejbližší ski areály jsou Zadov a Churáňov (2 km) a Nové Hutě (5 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.