Domek u rozvodí, Rohovka

Adresa: Rohovka, okr. Pelhřimov, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
1x 2L, 1x 3L a 1x 4L pokoj + přistýlka
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační Domek u rozvodí na okraji malé obce Rohovka leží 11 km od města Pelhřimova na Českomoravské vrchovině, jedné z nejčistších a nejklidnějších oblastí republiky. Dům nabízí celoroční ubytování pro 10 osob. V objektu se nachází celkem tři podkrovní ložnice a v přízemí vstupní hala, společenská místnost zařízená v selském stylu, vybavená kuchyně, koupelna s pračkou, kotelna, sklad paliva a WC (další WC je v podkroví). Vytápění je ústřední, kombinované - kotel na tuhá paliva (uhlí, dřevo) a elektrické. Ve společenské místnosti je ještě krb, kde se topí březovými poleny.. Kolem domu je oplocený pozemek s udržovaným trávníkem, dále venkovní bazén na solární ohřev, zahradní sklípek se studánkou a posezením, venkovní krb s grilem a udírnou, zahradní nábytek (zastřešená pergola), samostatné ohniště, dále stůl na stolní tenis, vybavení na badminton, dětské branky na kopanou. Parkování je v garáži a pro více vozů u domku za uzavřeným vjezdem. Vše se nachází v klidném a nerušeném prostředí s výhledem do blízkých kopců a lesů s možností sběru hub a lesních plodů nebo vycházek do okolní přírody.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.domek-u-rozvodi.cz

Ceník

rezervace / dotaz

13790 Kč / objekt / týden
1970 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Cena za pobyt do 6 osob za objekt/noc je 1970,- Kč, každá další osoba 290,- Kč/den. Jinak dle dohody. Kapacita 10 lůžek.
Silvestr 2400,- Kč/objekt/den
Minimální doba ubytování 7 nocí.

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyň - elektr. sporák s troubou, sporák na tuhá paliva, lednička, mikrovlná trouba, varná konvice, kávovar, nerez. příbory, sklo, porcelán, nádobí a další kuchyňské potřeby v dostatečném počtu.
Soc. zařízení
Koupena s vanou, sprchou a umyvadlem, elektrický ohřev vody (125 l), pračka, elektr. přímotop navíc. Dále zrcadlo, lékárna, polička.
2 x WC (přízemí + podkroví s umyvadlem).
Topení
Vytápění je kombinované - ústřední vytápění na tuhá paliva (uhlí, dřevo) a elektrické. V obývacím pokoji je ještě krb, topí se zde březovými poleny.
BazénInternet/WifiTVPes

WIFI
2 x TV - septobox + satelitní přijímač (Skylink)

Okolí a výlety

Nejbližší koupaliště do 1 km, dále v Horní Cerekvi, Novém Rychnově, Počátkách a v Pelhřimově (kryté i venkovní koupaliště). Nejbližší lyžařský vlek na Křemešníku je 9 km, další na Čeřínku je vzdálen asi 20 km. Okolí je také vhodné pro běžkaře. Mezi další zajímavá místa patří: město rekordů Pelhřimov, poutní vrch Křemešník s rozhlednou a lanovým centrem, klášter Želiv, pohádkový zámek Červená Lhota na skále uprostřed rybníka, renesanční zámek v Jindřichově Hradci, hrady Lanštejn a Roštejn, muzeum knoflíkářství a zámek v Žirovnici, zámek v Kamenici nad Lipou, zámek a město Telč, hrad na vysoké žulové skále Kámen s expozicí vývoje motocyklů nebo Kozí Hrádek.

Okolní chaty

Chalupa Liba

Černov
Max. 5 osob
9900 Kč/objekt/týden 3.7 km
Chalupa Liba

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.