Luxusní domek, Nekoř

Adresa: Nekoř , Nekoř 89 , okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 460m
Kapacita: 9 osob, 3 pokoje
1x 2L, 1x 3L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Rekreační chata Luxusní domek se nachází na klidném místě na okraji obce Nekoř v podhůří Orlických hor s výhledem na Pastvinskou přehradu. Chata o 2 podlažích se samostatnými vchody do jednotlivých podlaží nabízí ubytování pro 9 osob a k dispozici jsou dvě vybavené kuchyně, jeden obývací pokoj s TV a krbovými kamny, tři ložnice, dvě koupelny a dvě samostatné WC. Na přilehlé částečně oplocené zahradě je venkovní posezení s velkým krbem a grilem, zahradní nábytek, krytý kruhový bazén se solárním ohřevem a sprchou, dětský koutek, ruský kuželník a parkování je možné přímo u objektu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.pronajemluxusnichaty.wz.cz

Ceník

rezervace / dotaz

12000 Kč / objekt / týden
1720 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
2x lednička, 2x varná konvice, 1x mikrovlnná trouba
Soc. zařízení
V přízemí se nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. V podkroví se nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatným WC.
Topení
vytápění objektu je krbovými kamny v kombinaci s elektro přímotopy

Okolí a výlety

Nejbližší koupání, surfování, projíždění na šlapadlech a lodičkách je možné na Pastvinské přehradě (1 km) a v aquaparku Žamberk (7 km) a okolí vhodné k cykloturistice, pěší turistice a sběr lesních plodů a hub. V zimě je v porovozu několik středisek: Pastviny (3 km), Mladkov - Petrovičky (7 km), Čenkovice (17 km) nebo Říčky v Orlických horách (25km). Z výletů do okolí stojí za zmínku zámky Rychnov nad Kněžnou, Litomyšl nebo Častolovice, dále vojenská pevnost Hanička, Muzeum řemesel Letohrad nebo polské Klodzko.

Okolní chaty

Chata Brigita

Pastviny
Max. 8 osob
8400 Kč/objekt/týden 1.8 km
Chata Brigita

Rezervace / dotaz

např. 29.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.